Peste spada prajit

de cristeena20 in Peste, 24 Mar 2013 | 13036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste spada taiat bucati
  • faina
  • ulei
  • sare, piper, usturoi, lamaie
  • orez
  • 2 rosii,
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste spada prajit:

-Curatam pestele de piele (daca e negru, daca e alb il putem lasa cu piele). Eu am cumparat pestele negru.Il taiem bucati potrivite si il marinam cu sare, piper, usturoi pisat si lamaie din abundenta. Lasam asa cca 1 ora la rece.

- Incingem ulei in tigaie; dam pestele prin faina si il prajim la foc mediu. Scoatem bucatile pe hartie absorbanta.

- de obicei daca pestele e prajit merge perfect langa orez cu rosii . Calim o ceapa mica tocata marunt in ulei de masline, adaugam rosiile taiate cubulete si apoi orezul (2 pumni de persoana) Adaugam de asemenea dupa preferinta pasta de rosii si punem apa. Lasam sa dea un clocot apoi dam la foc minim, acoperim si nu mai amestecam. Adaugam sare, piper. La final adaugam coriandru tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste spada prajit" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon prajit